20210329
29 març 2021

La jutge arxiva provisionalment la causa de la portaveu de La Forja per la trama d’espionatge a l’esquerra independentista però l’Audiència de Barcelona la reobre

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 9 de Barcelona arxiva la querella presentada per la portaveu de la Forja, Lluna Berlanga, contra els Mossos d’Esquadra i el CTTI, el Centre de Telecomunicacions de la Generalitat, pels delictes de suplantació de la identitat i revelació de secrets per obtenir informació interna de l’organització. El col·lectiu Alerta Solidària, que porta l’acusació, recorre l’arxiu, i l’Audiència de Barcelona ordena que es reobri la investigació. El 22 de juliol, el Jutjat d’Instrucció número 3 de l’Hospitalet de Llobregat admet a tràmit la querella de la Forja presentada en el marc de la mateixa trama d’espionatge.

Entrada 897
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Organitzacions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí