20171011
11 octubre 2017

El govern espanyol exigeix a Puigdemont que aclareixi si ha declarat la independència de Catalunya

Vulneracions:El govern espanyol envia un requeriment al president Carles Puigdemont perquè aclareixi si ha declarat la independència de Catalunya i perquè, en cas afirmatiu, procedeixi a revocar-la per “restaurar l’ordre constitucional”. Amb el requeriment, el govern de l’Estat espanyol duu a terme el primer pas per aplicar l’article 155 de la Constitució. Puigdemont respon al requeriment amb una carta dirigida a Mariano Rajoy que inicia un intercanvi de cartes entre els dos. El 19 de d’octubre el govern espanyol emet un comunicat oficialitzant que no s’ha atès el requeriment i que continuen els tràmits per aplicar l’article 155.

Entrada 278
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí