20171016
16 octubre 2017

La jutgessa de l’Audiència Nacional Carmen Lamela decreta presó provisional per a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez

Vulneracions:La jutgessa del Jutjat Central d’Instrucció número 3 de l’Audiència Nacional Carmen Lamela decreta presó provisional sense fiança per a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, tal i com demanava el Fiscal. Aquella mateixa nit, ambdòs ingressen a la presó de Soto del Real. Setmanes després, la Sala Penal de l’Audiència Nacional desestima els recursos de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez contra la interlocutòria que decreta la presó provisional. També desestima els recursos d’apel·lació que qüestionaven la competència de Lamela. Sànchez i Cuixart presenten recursos d’empara (el 22 de novembre i el 21 de desembre, respectivament) i el Tribunal Constitucional els admet a tràmit (el 5 de febrer).

Entrada 279
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí