20171016
16 octubre 2017

Mas diposita més de 2 milions d’euros pel 9-N a requeriment del Tribunal de Comptes

Vulneracions:L’expresident diposita 2,2 milions d’euros com a part de la fiança reclamada pel Tribunal de Comptes per l’organització del 9-N i demana una ampliació del termini per dipositar-ne la resta (uns 3 milions d’euros). Els diners provenen de la Caixa de Solidaritat que l’ANC i Òmnium havien reactivat a principis de setembre. Iinicialment, la Caixa de Solidaritat s’havia posat en marxa per fer front a les multes del 9-N imposades pel TSJC. El 23 de novembre, després de diverses pròrrogues i pagaments addicionals, Mas, els exconsellers Homs, Rigau i Ortega, i Jordi Vilajoana (un dels alts càrrecs de la Generalitat a qui el Tribunal de Comptes reclama responsabilitat pel 9-N) anuncien que consideren l’import reclamat totalment cobert perquè han dipositat 2,9 milions d’euros de la fiança i diversos immobles com a garantia.

Entrada 280
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí