20171006
6 octubre 2017

El govern espanyol aprova un Decret-Llei per permetre a les empreses traslladar la seu social per decisió del consell d’administració

Vulneracions:El Consell de Ministres aprova un Decret-Llei de mesures urgents que permet a les empreses traslladar la seu social a un altre terme municipal per decisió del consell d’administració, fins i tot quan els estatuts socials fixen que aquesta és una competència de la junta general d’accionistes. Això permet a les empreses marxar ràpidament de Catalunya. El mateix dia el consell d’administració de Caixabank aprova el trasllat de la seu de Barcelona a València. El dia abans, el consell d’administració de Banc Sabadell havia aprovat el trasllat de la seva seu de Barcelona a Alacant. Aquesta entitat ja havia modificat els seus estatuts el 2015 per permetre’n el trasllat sense l’aprovació de la junta general.

Entrada 274
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí