20171005
5 octubre 2017

La policia espanyola enviada a evitar l’1-O marxa de l’hotel de Pineda de Mar on s’hostatjaven per pressions de l’Ajuntament

Vulneracions:Els 400 agents de la Policía Nacional marxen de l’hotel, tal i com estava previst, i en surten amb normalitat. El gerent dels dos hotels “Chekin” de Pineda on s’hi han hostatjat assegurà en un comunicat, dos dies abans, que els establiments s’havien vist obligats a desallotjar-los “sota l’amenaça de tancament durant 5 anys” per part de l’Ajuntament. La Fiscalia es querellarà contra 4 regidors per aquests fets, per coaccions i falsedat oficial. La Fiscalia assegura que van haver-hi amenaces de tancament del local per part de la primera tinent d’alcalde, un regidor del PSC, una altra d’ERC i el cap de la policia local. A més, segons la querella, l’endemà una regidora del PSC va obligar-los a signar un comunicat on afirmava que la decisió era de mutu acord, i no sota amenaces. El jutge els citarà a declarar el 25 de juny. Finalment, l’extinent de batlle Carme Aragonès (PSC), el tinent de batlle Jordi Masnou (PSC) i el cap de la policia local Carles Santacreu aniran a judici acusats d’un delicte de coaccions.

Entrada 272
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Institucions
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí