20180728
28 juliol 2018

Detingut un membre del CDR de Palafrugell per protestar davant del restaurant on sopava el magistrat Pablo Llarena.

Vulneracions:Un grup de vuit persones entre les quals es troben membres del CDR de Palafrugell (Baix Empordà) protesten davant del restaurant de Mont-ras on sopa el magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena amb el líder del PP a Barcelona Alberto Fernández-Díaz i 16 persones més. El 2 d’agost, la policia espanyola deté un dels manifestants, Carles Ruiz, per un presumpte delicte d’atemptat a l’autoritat per suposadament haver colpejat el vidre del cotxe del magistrat al sortir de l’aparcament del restaurant. El detingut és traslladat a la comissaria de la Verneda de Barcelona. Després d’acollir-se el seu dret a no declarar, el detingut és deixat en llibertat amb càrrecs el mateix dia. Es dona la circumstància que la policia espanyola el deté l’endemà que els Mossos anunciessin que obrien una investigació sobre el cas.

Entrada 502
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí