20180730
30 juliol 2018

El Suprem confirma la suspensió dels diputats del Parlament

Vulneracions:La Sala Penal del Tribunal Suprem desestima els recursos de Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Turull i Jordi Sànchez contra la seva suspensió com a diputats del Parlament de Catalunya dictada per Pablo Llarena, instructor de la causa de l’1-O, després del seu processament per un delicte de rebel·lió. El 19 de setembre, Junqueras i Romeva, i el 8 d’octubre Rull, Turull i Sànchez recorren la desestimació dels seus recursos en empara davant del TC. Per la seva banda, el 23 d’octubre Carles Puigdemont recorre directament la seva suspensió per Llarena davant el Tribunal Constitucional, ja que Llarena no ha tramitat el seu recurs davant el Suprem.

Entrada 504
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí