20180802
2 agost 2018

El Jutjat 13 envia Aragonès i Jové al TSJC

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 13 de Barcelona, que investiga càrrecs de la Generalitat en relació a l’organització del referèndum, demana al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que assumeixi la causa contra el vicepresident del govern de la Generalitat Pere Aragonès (secretari del Departament d’Economia al 2017) i el diputat d’ERC Josep Maria Jové (secretari de Vicepresidència al 2017) en relació a l’organització de l’1-O, ja que tenen condició d’aforats. Jové ja estava investigat per aquest jutjat d’instrucció per presumpte delicte de desobediència, revelació de secrets i malversació de fons públics.

Entrada 505
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí