20180730
30 juliol 2018

El Jutjat d’Instrucció número 9 de Barcelona comença a investigar Laura Borràs per fraccionament de contractes quan era directora de l’Institut de les Lletres Catalanes

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 9 de Barcelona en comença la investigació, arran de les actuacions dutes a terme fins aleshores al Jutjat d’Instrucció número 6 de Manresa contra Isaías Herrero, el beneficiari dels contractes, per presumptes delictes de tràfic de drogues, falsificació de moneda i falsedat documental. El 9 de juliol de 2019, Laura Borràs anuncia que ha presentat un escrit al Jutjat d’Instrucció número 9 de Barcelona sol·licitant l’anul·lació de les diligències. A l’escrit, exposa que el jutjat no és competent per a la investigació atesa la condició d’aforada de Borràs. A més, considera que es tracta d’una investigació prospectiva i que als atestats es reitera que Borràs és independentista.

Entrada 503
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí