20210107
7 gener 2021

Brussel·les no extradirà Lluís Puig

Vulneracions:El tribunal d’Apel·lació de Brussel·les desestima el recurs presentat per la Fiscalia belga contra la sentència d’instància que rebutjava l’euroordre de Pablo Llarena contra l’exconseller Lluís Puig per un delicte de malversació. El tribunal considera, en base als informes del Grup de Treball sobre Detencions Arbitràries de l’ONU, que el judici a l’Estat espanyol vulneraria els drets fonamentals de Puig d’una banda, perquè el Tribunal Suprem no és competent per jutjar-lo i, de l’altra, perquè es vulneraria el seu dret a la presumpció d’innocència. La Fiscalia belga anuncia que no recorrerà contra la sentència.

Entrada 863
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí