20201229
29 desembre 2020

Citada a declarar la regidora de la CUP Laia Estrada per la protesta contra la celebració del Consell de Ministres a Barcelona l’any 2018

Vulneracions:La regidora de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona i tres persones més són citades a declarar com a investigades per un presumpte delicte de desordres públics en el marc de les protestes del 21 de desembre del 2018 contra la celebració del Consell de Ministres a Barcelona. Estrada declara a Twitter que l’acusació està basada en “escrits fantasiosos” dels Mossos que no s’ajusten a la realitat. Estrada declara que no compareixerà al jutjat com a protesta per la vulneració de drets fonamentals dels ciutadans. El 28 de gener del 2021 la citen a declarar per segona vegada davant el jutjat d’instrucció de Tarragona i decideix no comparèixer-hi.

Entrada 861
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Institucions
Organitzacions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí