20210114
14 gener 2021

Audiència de Puigdemont, Comín i Ponsatí al Comitè d’Afers Legals

Vulneracions:Els eurodiputats Carles Puigdemont, Antoni Comín i Clara Ponsatí compareixen davant el Comitè d’Afers Jurídics del Parlament Europeu on demanen que no se’ls aixequi la immunitat parlamentària perquè consideren que es tracta d’un cas de persecució política, i també per la manca de competència del Tribunal Suprem i per les irregularitats que s’han produït durant el procediment. El president de la Comissió, l’eurodiputat de Ciudadanos Adrián Vázquez, havia fet declaracions sobre el procediment aquell mateix matí tot i el seu deure de neutralitat, i el popular Esteban González Pons, membre de la Comissió, comenta temes que s’han discutit a l’audiència malgrat que el procediment és confidencial.

Entrada 865
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí