20210115
15 gener 2021

El Govern vol ajornar les eleccions al Parlament fins al 30 de maig i el TSJC ho impedeix

Vulneracions:El Govern de la Generalitat acorda amb tots els partits del Parlament llevat del PSC ajornar les eleccions fins al 30 de maig per la situació de la pandèmia del coronavirus. Diversos partits extraparlamentaris, alguns ciutadans particulars i l’associació espanyolista Impulso Ciudadano, presidida per l’exdiputat de Ciudadanos José Domingo, recorren l’ajornament davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El 19 de gener, el TSJC suspendrà cautelarment l’ajornament de les eleccions i el 29 de gener anul·larà definitivament la decisió del Govern i mantindrà les eleccions per al 14-F.

Entrada 868
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí