20210111
11 gener 2021

Adrià Carrasco, membre dels CDR, torna a Catalunya després que el Jutjat d’Instrucció número 3 de Granollers arxivi el seu cas

Vulneracions:Després de 2 anys i 8 mesos d’exili a Bèlgica i d’investigacions per un presumpte delicte de terrorisme per part de l’Audiència Nacional arran de les mobilitzacions en contra de la detenció de Carles Puigdemont, el Jutjat d’Instrucció número 3 de Granollers ha decidit arxivar tota la causa perquè no veu indici de cap tipus de delicte. Carrasco torna a Catalunya i declara que aquesta és la prova que tota l’operació ha estat un “muntatge” per “desmobilitzar el moviment independentista”.

Entrada 864
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí