20210920
20 setembre 2021

Arxiven la causa contra cinc independentistes de Tarragona per les protestes contra el Consell de Ministres del 2018

Vulneracions:La Fiscalia havia demanat el sobreseïment provisional de la causa contra cinc tarragonins que s’havien manifestat el 21-D contra la celebració del Consell de Ministres a Catalunya. Al seu escrit, el fiscal atribueix a un dels investigats la coordinació d’una manifestació que va passar pel centre de Tarragona i va obligar a tallar la T-11 i l’A-27, però va estimar que els fets que van fer obrir les diligències “no són constitutius de cap infracció”. Inicialment, en aquesta causa també estava investigada l’actual diputada de la CUP Laia Estrada, però per la seva condició d’aforada el cas el va assumir el TSJC, que ja en va dictar l’arxivament el 9 de juliol.

Entrada 967
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Organitzacions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí