20210914
14 setembre 2021

Operació Judes: L’Audiència Nacional processa els 13 investigats

Vulneracions:El jutge instructor de l’Operació Judes, Manuel García-Castellón, processa els 13 membres del CDR detinguts en el marc de l’operació per pertinença a organització terrorista i, a nou d’ells, a més, per tinença, dipòsit i fabricació de substàncies o aparells explosius i inflamables o dels seus components de caràcter terrorista. L’Audiència Nacional considera que els investigats eren membres dels Equips de Resposta Tàctica, una “organització terrorista paral·lela als CDRs”. El jutge imposa també pagar una fiança de 1.000 euros als processats, que han d’abonar en 24 hores. A l’octubre, el jutge rebutja la petició de les defenses de declarar nul el procediment perquè han detectat, entre d’altres coses, que no han tingut accés a una causa secreta d’on sorgeixen els indicis de l’operació.

Entrada 965
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí