20190221
21 febrer 2019

Arrenca el cas contra la Mesa de l’1-O al TSJC

Vulneracions:Es constitueix la Sala del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per jutjar els exmembres de la Mesa del Parlament de Catalunya Lluís Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet i l’expresidenta del grup parlamentari de la CUP Mireia Boya, després que el Tribunal Suprem hi remetés la causa per no considerar-se competent per jutjar-los. El Tribunal dona trasllat a la Fiscalia, a l’Advocacia de l’Estat i a l’acusació popular exercida per VOX perquè presentin els seus escrits d’acusació. Fiscalia i Advocacia de l’Estat demanen una pena d’inhabilitació d’un any i vuit mesos i una multa de 10 mesos per un delicte de desobediència però VOX afegeix també a l’acusació un delicte d’organització criminal i demana 12 anys de presó i 20 anys d’inhabilitació.

Entrada 568
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí