20190219
19 febrer 2019

Marcel Vivet, detingut

Vulneracions:Els Mossos d’Esquadra detenen el jove independentista de Badalona Marcel Vivet per delictes de desordres públics, atemptat contra l’autoritat i un delicte lleu de lesions durant les manifestacions convocades per Arran el 29 de setembre del 2018 en protesta per la concentració convocada pel sindicat policial Jusapol per homenatjar la violència policial de l’1-O. L’endemà de la seva detenció queda en llibertat amb càrrecs. La Generalitat, que s’ha presentat com a acusació particular, demana 4 anys, 9 mesos i un dia de presó, mentre que Fiscalia sol·licita cinc anys i mig pels mateixos delictes. A la mateixa manifestació també es va detenir Adrià Catasús, a qui la Fiscalia també demana 8 anys pels mateixos delictes.

Entrada 566
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí