20190220
20 febrer 2019

Llarena confirma finalment la suspensió de Puigdemont com a diputat del Parlament

Vulneracions:L’instructor de la causa de l’1-O Pablo Llarena desestima finalment el recurs que Carles Puigdemont havia presentat contra la seva suspensió com a diputat del Parlament de Catalunya el 9 de juliol de 2018, en base a l’article 384 bis de la Llei d’Enjudiciament Criminal, que permet suspendre els càrrecs dels processats per terrorisme o rebel·lió empresonats. Puigdemont havia recorregut la seva suspensió a la vegada que la resta de diputats processats suspesos (Junqueras, Turull, Romeva i Rull) però mentre que el Suprem havia confirmat la suspensió d’aquests el 30 de juliol de 2019, el recurs de Puigdemont havia quedat pendent. El 10 de juliol de 2019, el Tribunal Suprem desestimarà el recurs de Puigdemont contra la decisió de Llarena.

Entrada 567
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí