20190225
25 febrer 2019

Augmenten a 18 les persones encausades pel tall de l’AVE a Girona

Vulneracions:Dues persones més han estat encausades en el cas del tall de l’AVE a Girona i s’afegeixen a les 16 persones detingudes per la Policía Nacional el gener del 2019. A més d’aquests 18 encausats per presumptes desordres públics, hi ha investigades tres persones més arran de les protestes que van tenir lloc a Girona el mateix dia (el primer aniversari de l’1-O) arribant fins a 21 el nombre d’activistes afectats. D’aquests 21, dinou persones han estat detingudes per la Policía Nacional i 2 pels Mossos d’Esquadra. Els setze primers detinguts per la Policía Nacional pel tall de l’AVE presenten una denúncia a l’Audiència Provincial de Girona contra la Policía Nacional per lesions i detenció il·legal.

Entrada 571
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí