20190909
9 setembre 2019

Torra recusa dos magistrats del TSJC

Vulneracions:El President Quim Torra demana la recusació de dos dels tres magistrats de la Sala Penal del TSJC que l’ha de jutjar per un presumpte delicte de desobediència per no haver acatat l’ordre de la JEC de retirar una pancarta amb un llaç groc del balcó de la Generalitat. Es tracta de Jesús Barrientos, president de la Sala, a qui la defensa recusa per diverses manifestacions públiques que demostren la seva oposició al “procés” i per haver participat ja en el procediment en el moment de l’admissió de la querella, fet que afecta també a la magistrada Mercedes Armas. L’11 d’octubre, la Sala especial de recusacions del TSJC desestima la recusació. De tota manera, el procediment sobre les recusacions provocarà que la vista oral, prevista inicialment per al 25 i 26 de setembre, sigui ajornada pel tribunal fins el 18 de novembre.

Entrada 666
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí