20190906
6 setembre 2019

L’Audiència Nacional suspèn la primera condemna de Pablo Hasél i no entra a presó

Vulneracions:Aquesta primera condemna, ara suspesa pel tribunal, suposava una pena de 2 anys de presó i d’inhabilitació pel delicte d’enaltiment del terrorisme. La condemna havia estat confirmada el 2015 pel Tribunal Suprem però no ha estat fins al 2019 quan l’Audiència Nacional ha decidit sobre la seva suspensió. La Fiscalia no s’oposa a la suspensió perquè Hasél no tenia antecedents penals quan se’l va condemnar el 2014 per les seves cançons a Youtube sobre les accions i membres de GRAPO o Terra Lliure, entre d’altres. La suspensió es produeix sota la condició que si el cantant torna a delinquir haurà d’ingressar automàticament a la presó.

Entrada 665
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Institucions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí