20190905
5 setembre 2019

El Jutjat d’Instrucció número 6 de Figueres decideix seguir amb el procediment contra l’alcaldessa de Figueres per l’1-O

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 6 de Figueres acorda seguir amb el procediment obert contra Marta Felip per un presumpte delicte de desobediència. El magistrat considera que l’alcaldessa va participar de forma “activa” en el desenvolupament de la jornada electoral; va permetre l’obertura de 15 locals municipals i que ja sabia que el Tribunal Constitucional havia prohibit la celebració del referèndum. Marta Felip ja havia comparegut davant del jutge el 18 de setembre de l’any anterior com a investigada per aquests fets. La causa segueix i el Jutjat Penal número 2 de Figueres assenyala judici el febrer de 2023 per un delicte de desobediència.

Entrada 664
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí