20191014
14 octubre 2019

Emissió d’una tercera onada d’euroordres

Vulneracions:El mateix dia de la publicació de la sentència del Tribunal Suprem contra els líders de l’1-O, el magistrat instructor de la causa, Pablo Llarena, torna a dictar una nova ordre de detenció europea contra Carles Puigdemont, que havia tornat a Brussel·les al juliol de 2018 després que Llarena retirés l’euroordre davant la negativa d’Alemanya d’extradir-lo per un delicte de rebel·lió o sedició. Puigdemont presenta un recurs contra l’euroordre, emesa pels delictes de sedició i malversació de fons públics, davant de Llarena perquè entén que vulnera la seva immunitat com a europarlamentari.

Entrada 683
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí