20191014
14 octubre 2019

Mobilització a l’Aeroport d’El Prat contra la sentència dels líders de l’1-O

Vulneracions:Milers de manifestants es desplacen cap a l’Aeroport d’El Prat seguint la crida del Tsunami Democràtic i bloquegen els accessos a les terminals i provoquen la cancel·lació de més d’un centenar de vols en protesta contra la condemna dels líders de l’1-O. Els Mossos d’Esquadra tanquen la línia de tren de l’aeroport i la línia de metro L9 per aturar el bloqueig de les instal·lacions. Els Mossos carreguen contra els manifestants llençant projectils, entre d’altres. Un manifestant perd un ull per l’impacte d’un projectil de foam disparat pels Mossos d’Esquadra. Els Mossos d’Esquadra detenen el sabadellenc Jordi Monllor per presumpte delicte de desobediència, i l’endemà una dona pel delicte de desordres públics.

Entrada 684
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí