20180309
9 març 2018

Llarena rebutja concedir el permís a Jordi Sànchez perquè assisteixi al ple i poder ser investit president de la Generalitat

Vulneracions:El magistrat del Suprem Pablo Llarena rebutja la petició de Jordi Sànchez d’obtenir un permís extraordinari per acudir al debat d’investidura al Parlament i poder ser investit 131è president de la Generalitat en entendre que existeix “risc de reiteració delictiva” i Sànchez ho recorre davant del mateix Tribunal Suprem. Roger Torrent ajorna sine die el ple d’investidura. El president Puigdemont i la resta de diputats de JxCat presenten un recurs d’empara al Tribunal Constitucional en contra de la decisió de Llarena perquè ho consideren una vulneració del dret a la participació política. El TC admet el recurs a tràmit el 17 de juliol.

Entrada 398
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí