20180306
6 març 2018

51 anoiencs investigats per desordres públics per haver participat als talls de l’autovia A2 compareixen al jutjat d’Igualada

Vulneracions:51 anoiencs compareixen davant el Jutjat d’Instrucció número 1 d’Igualada com a investigats per presumpte delicte de desordres públics per participar als talls de l’autovia A2, a l’alçada d’Òdena, durant la vaga general del 8-N per protestar contra l’aplicació de l’article 155 i l’empresonament dels líders independentistes. La causa s’obre arran d’un atestat dels Mossos d’Esquadra. La majoria s’acull al seu dret a no declarar argumentant que els fets pels quals se’ls acusa estan emparats pel dret a vaga. El 8 de març, el Jutjat d’Instrucció número 1 d’Igualada arxiva la causa després d’haver pres declaracions a tots els investigats.

Entrada 395
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí