20180307
7 març 2018

Declaren 16 investigats per desordres públics arran del tall del túnel de Vallvidrera durant la vaga del 8-N

Vulneracions:Setze veïns de la Floresta (Sant Cugat del Vallès) declaren davant el Jutjat d’Instrucció número 4 de Rubí com a investigats per un presumpte delicte de desordres públics per participar al tall de la C-16, a l’altura del túnel de Vallvidrera, durant la vaga general del 8-N. Quatre dels detinguts s’acullen al dret a no declarar. La investigació s’inicia arran d’una denúncia dels Mossos d’Esquadra. Tots els detinguts són identificats per les matrícules dels cotxes estacionats a la zona dels fets i en cap cas es va identificar cap persona en concret. Un dels investigats estava de viatge durant el moment dels fets, de manera que al·lega que era impossible que participés en els talls.

Entrada 397
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí