20171222
22 desembre 2017

Llarena amplia la causa contra els líders de l’1-O i hi inclou Rovira, Boya, Gabriel, Mas, Pascal i Lloveras

Vulneracions:El magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena amplia la causa contra els líders de l’1-O per incloure la secretaria general d’ERC Marta Rovira, l’expresidenta i l’exportaveu del grup parlamentari de la CUP, Mireia Boya i Anna Gabriel respectivament, el president i la coordinadora general del PDeCAT, Artur Mas i Marta Pascal respectivament, i la presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras. Boya i Gabriel presenten un recurs al Tribunal Suprem qüestionant la seva competència. El Tribunal desestima el seu recurs el 29 de gener de 2018 i presenten recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional.

Entrada 345
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí