20171226
26 desembre 2017

Detinguts dos regidors de la CUP per no comparèixer als jutjats després de ser citats a declarar per signar un manifest contra la violència de l’1-O

Vulneracions:El jutjat de Reus que investiga l’alcalde i diversos regidors per un delicte d’incitació a l’odi per haver signat un manifest per rebutjar la violència policial de l’1-O, ordena la detenció de 2 regidors de la CUP que no s’havien presentat a declarar en dues ocasions. Són detinguts el 28 de desembre i l’endemà, després de comparèixer davant el jutjat i negar-se a declarar, són posats en llibertat. La tercera regidora de la CUP investigada no compareix a la seva segona citació, el 29 de desembre.

Entrada 346
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí