20171226
26 desembre 2017

La Fiscalia cita a declarar el director i diversos professors d’un institut de Sant Andreu de la Barca per parlar de l’1-O a les aules

Vulneracions:La Fiscalia cita a declarar el director i 12 professors de l’IES El Palau de Sant Andreu de la Barca per la possible comissió d’un delicte d’odi pels suposats assenyalaments i comentaris “despectius” i “humiliants” envers la Guàrdia Civil i els alumnes fills d’agents de l’institut armat, arran de la violència policial de l’1-O, les vagues pels empresonaments de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez i per l’aplicació del 155. 18 famílies del centre ja s’havien dirigit a l’Ajuntament de Sant Andreu per mostrar malestar pels comentaris que alguns docents havien fet al respecte. A més, el 5 d’octubre, tres agents de Guàrdia Civil de paisà, un dels quals membre de l’Associació de Mares i Pares de l’Institut, van anar al centre a informar-se de la situació. A les parets del centre educatiu, que es troba molt a prop de la caserna de la Guàrdia Civil, també s’hi van veure pintades en defensa de la Guàrdia Civil i proclames com “Stop adoctrinament”. Els professors són citats a declarar davant de la Guàrdia Civil els dies 4, 5, 8 i 10 de gener.

Entrada 347
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí