20191128
28 novembre 2019

L’Audiència Provincial de Girona envia a judici 17 activistes pel tall de l’AVE a Girona i arxiva la denúncia contra el fotoperiodista Carles Palacios

Vulneracions:L’Audiència estima parcialment el recurs de les defenses contra la interlocutòria del jutjat d’instrucció que considerava que hi havia indicis per enviar a judici el fotoperiodista. La jutgessa de l’Audiència considera provat que el fotoperiodista no estava tallant les vies durant les protestes pel primer aniversari de l’1-O a Girona sinó que estava treballant, i arxiva la denúncia contra ell. En canvi, l’Audiència manté encausats als altres 17 activistes, inclosos els alcaldes de Celrà, Dani Cornellà i de Verges, Ignasi Sabater. Sobre l’argument de la defensa que la baixa qualitat de les imatges no permet identificar els autors del tall, l’Audiència considera que això correspondrà determinar-ho durant el judici oral.

Entrada 727
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí