20191212
12 desembre 2019

Comença el judici contra una veïna de Blanes per penjar llaços grocs prop del restaurant Sol d’Or

Vulneracions:Els jutjats de Blanes inicien el judici contra una ciutadana de Blanes, militant d’ERC, acusada d’un delicte de coaccions lleus per penjar llaços grocs arran d’una denúncia presentada a la Guardia Civil per Manolo García, propietari del restaurant Sol d’Or, el maig de 2018. Arran d’aquesta denúncia, es va iniciar una campanya mediàtica a favor del propietari. El diputat del PP Xavier Garcia Albiol va visitar el restaurant per donar suport al responsable de local després que segons ell hagués “patit un atac del totalitarisme i la intransigència d’una part de la població catalana”. Sis dies després, el jutjat absol l’acusada.

Entrada 729
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí