20210607
7 juny 2021

L’Audiència Provincial de Barcelona acorda la incoació de procediment sumari en el cas de Roger Español, que va perdre un ull durant les càrregues policials del referèndum de l’1-O a l’Institut Ramon Llull de Barcelona

Vulneracions:L’Audiència considera, respecte el cas de Roger Español, que no s’ha d’excloure, des d’un punt de vista estrictament processal, l’eventual qualificació com a delicte de lesions doloses. La decisió de l’Audiència es produeix després que el Jutjat d’Instrucció número 7 de Barcelona, que investiga les càrregues policials de l’1-O a Barcelona, en desestimés la petició i Òmnium Cultural formulés recurs d’apel·lació.

Entrada 930
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Organitzacions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí