20200702
2 juliol 2020

La junta de tractament del centre penitenciari de Zaballa concedeix el tercer grau als tres joves d’Altsasu amb les penes de presó més altes

Vulneracions:El Tribunal Suprem els va condemnar a entre 8 anys i mig i 9 anys i mig de presó pels delictes de lesions, desordres públics i atemptat contra l’autoritat. Després de més de 1.300 dies empresonats, els tres joves amb les penes més altes obtenen el grau que els permet sortir de la presó durant el dia. El desembre del 2019 es va concedir el tercer grau penitenciari a dos dels altres presos, quedant-ne encara dos en segon grau.

Entrada 804
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí