20190513
13 maig 2019

La JEC prohibeix la participació de Junqueras i Comín al debat electoral de TV3

Vulneracions:La Junta Electoral Provincial de Barcelona desestima el recurs de Ciudadanos i PP contra la participació telemàtica d’Oriol Junqueras i Antoni Comín al debat electoral de TV3 per a les eleccions europees. Ciudadanos recorre la decisió davant la JEC i l’endemà (el dia del debat), la JEC denega l’autorització a Junqueras per participar al debat des de la presó i estima el recurs de Ciudadanos en contra de la decisió de la Junta Provincial d’autoritzar la participació telemàtica de Toni Comín al debat. Els encausats per l’1-O no poden doncs participar al debat electoral. Finalment, acudiran al debat Jordi Solé en representació d’ERC i Aleix Sarri en representació de JxCat. Sarri però, marxarà del debat només començar en senyal de protesta.

Entrada 624
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí