20190517
17 maig 2019

Continua el procediment de la querella presentada pels Ajuntaments de Girona, Aiguaviva i Sant Julià de Ramis per les càrregues policials el referèndum de l’1-O

Vulneracions:L’Audiència Provincial de Girona confirma la personació de la Generalitat de Catalunya com a acusació popular al procediment seguit davant del Jutjat d’Instrucció número 2 de Girona. A l’octubre, comencen a declarar els policies nacionals espanyols que van participar a les càrregues com a investigats pels delictes de lesions i tortures. Els policies declaren, entre d’altres coses, que els votants portaven armes blanques, i feien cares d’odi, que els hi tiraven líquid i que van amenaçar de posar-los bombes al cotxe.

Entrada 626
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí