20171218
18 desembre 2017

La JEC demana a la Junta Provincial de Barcelona que iniciï els tràmits per sancionar la CCMA per cobrir el “Concert per la Llibertat” i la manifestació “Omplim Brussel·les”

Vulneracions:Arran de 2 recursos del PP, la Junta Electoral Central reclama a la Junta Provincial de Barcelona que incoï procediments sancionadors contra la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals per la cobertura del “Concert per la Llibertat dels Presos Polítics” del 2 de desembre i de la manifestació “Omplim Brussel·les” del 7 de desembre. També fruït d’aquests recursos, la Junta Provincial havia dictaminat que les cobertures vulneraven el principi de neutralitat informativa però havia rebutjat incoar procediments sancionadors.

Entrada 343
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí