20171213
13 desembre 2017

Citats a declarar dos alcaldes i un regidor del Bages per un presumpte delicte de desobediència pel seu paper durant l’1-O

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 2 de Manresa, que centralitza les investigacions del referèndum de l’1-O al Bages, cita l’alcalde de Fonollosa Eloi Hernàndez i l’alcalde de Callús Joan Badia a declarar en la causa oberta per un presumpte delicte de desobediència greu. La jutgessa també cita a declarar el regidor de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, per desobediència. Tots tres declararan entre febrer i març de 2018, i se’ls comunica que se’ls investiga pel seu paper en l’1-O. El dia de la seva declaració, Joan Badia s’acull al seu dret a no declarar. L’alcalde considera que es tracta d’una venjança, a l’haver denunciat ells la Guàrdia Civil.

Entrada 338
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Esdeveniments polítics

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí