20191024
24 octubre 2019

La JEC continua perseguint els manifestos de les universitats catalanes

Vulneracions:El claustre de la Universitat Pompeu Fabra aprova un manifest de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders de l’1-O. El catedràtic de la Universitat i exmembre de la Junta Electoral Central que havia dimitit per la seva relació amb Ciudadanos Andrés Betancor recorre el manifest. El 20 de novembre, la JEC, en contra del criteri de la Junta Electoral Provincial de Barcelona, estableix que el manifest ha vulnerat “el principi de neutralitat política” i obliga la UPF a publicar la resolució a la seva web. La universitat ho recorre davant del Tribunal Suprem.

Entrada 706
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí