20191025
25 octubre 2019

El veí de Sant Joan de Vilatorrada que va tirar una cadira contra un agent de la Guardia Civil en el transcurs del referèndum de l’1-O ha acceptat una condemna de 9 mesos de presó

Vulneracions:L’home estava acusat d’un delicte d’atemptat contra l’autoritat per haver llançat una cadira a un agent de la Guardia Civil l’1-O a Sant Joan de Vilatorrada, al Bages. El policia va rebre l’impacte quan va entrar a un col·legi electoral del municipi després d’haver destrossat la porta de vidre d’entrada. La sentència ha estat dictada pel Jutjat Penal número 1 de Manresa i el condemnat haurà de pagar una multa de 360 euros i les costes del procés judicial.

Entrada 707
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí