20180509
9 maig 2018

La Fiscalia demana l’arxivament de la causa contra El Jueves però el jutge continua amb el procediment gràcies a l’acusació particular dels agents de la Policia

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 20 de Barcelona, que instrueix el cas en contra Guillermo Martínez-Vela i Joan Ferrús, director i subdirector de la revista satírica El Jueves, en relació a una peça humorística en la qual s’insinua que els agents de la Policía Nacional consumeixen cocaïna, dona per tancada la instrucció i acorda continuar el procediment perquè aprecia indicis d’un delicte d’injúries al cos de la Policía Nacional. La defensa presenta un recurs de reforma davant el mateix jutjat. Per la seva banda, la Fiscalia demana l’arxivament de la causa i rebutja personar-se com acusació, de manera que només queda en peu l’acusació particular dels agents de la Policia. El 22 de novembre, el Jutjat desestima el recurs de reforma i per altra banda, l’Audiència Provincial de Barcelona resoldrà en apel·lació.

Entrada 449
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí