20180510
10 maig 2018

La Fiscalia denuncia a 39 persones del Camp de Tarragona pels talls a l’A-27 i AP-7 durant la vaga general del 8-N

Vulneracions:Entre els denunciats per la Fiscalia hi ha membres dels CDRs i els diputats de la CUP Edgar Fernández i Laia Estrada. Se’ls persegueix per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit arran d’un informe de la Policía Nacional que indica que les marxes lentes i els talls a l’autovia A-27 i l’autopista AP-7 fets durant la vaga del 8-N van vulnerar el dret de les persones que volien anar a treballar o volien circular per les carreteres obstaculitzades. El Jutjat d’Instrucció número 2 de Tarragona els cita a declarar els dies 14, 18, 21 i 25 de maig. Alguns s’acolliran al dret a no declarar argumentant que els fets pels quals se’ls denuncia estan emparats en la llibertat d’expressió i manifestació i per denunciar que l’expedient vincula l’afiliació política dels investigats amb el delicte pel qual se’ls investiga. La defensa dels investigats demana l’arxivament de la causa.

Entrada 452
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí