20180510
10 maig 2018

El jutge arxiva 5 de les 9 denúncies contra professors de l’Institut El Palau

Vulneracions:Els Jutjats d’Instrucció número 3 i 7 de Martorell arxiven la causa per delictes d’odi contra 5 professors de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca. En concret la Fiscalia atribuïa als docents un delicte de “lesió de la dignitat” i a 5 dels investigats un “d’injúries greus“. Se’ls investiga per haver fet comentaris “despectius” i “humiliants” envers la Guardia Civil i alumnes fills d’agents. El Jutjat d’Instrucció número 3 manté les diligències contra un professor investigat per discriminar els alumnes, mentre el Jutjat d’Instrucció número 7 continuarà les investigacions contra 3 mestres pels fets del 2 d’octubre. La Fiscalia, juntament amb l’Associació espanyola de la Guardia Civil, anuncia que presentarà un recurs d’apel·lació davant l’Audiència de Barcelona. Al juliol es coneixerà que 8 dels 9 professors perseguits demanen canviar de centre pel següent curs. Finalment, prop de 30 professors del centre demanen el trasllat donada la situació a l’institut.

Entrada 451
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí