20200915
15 setembre 2020

La Fiscalia demana entre 3 i 5 anys de presó a quatre manifestants pel tall de la Ronda de Dalt durant la vaga del 8-N

Vulneracions:La Fiscalia acusa als manifestants Francisco Garrobo, Moisés Fernández, Josep Maria i Lluís, membres dels CDRs, de delictes de desordres públics greus amb l’agreujant de reincidència, i delictes contra la seguretat del trànsit per participar en el tall de quatre hores a la Ronda de Dalt de Barcelona en el marc de la vaga general del 8-N. Francisco Garrobo era també membre del Secretariat Municipal de la CUP de Barcelona. La vaga fou convocada per la Intersindical-CSC per protestar contra l’aplicació del 155 i l’empresonament dels líders independentistes. El judici comença el 21 de setembre del 2020 a l’Audiència de Barcelona i el 23 queda vist per sentència.

Entrada 818
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí