20200823
23 agost 2020

La Fiscalia Anticorrupció investiga la CUP per “destinar fons públics a l’1-O”

Vulneracions:Les diligències, que s’han obert arran de la informació que Ciudadanos havia remès a la Fiscalia el 2019, investiguen la despesa de 168.000 euros, en part procedents de subvencions, que el grup parlamentari CUP-Crida Constituent hauria destinat per promoure el referèndum de l’1-O. El 3 d’agost, en el marc de la investigació, agents de la Policía Nacional havien entrat a la seu del partit, i el 23 d’agost es pren declaració d’un membre del secretariat de 2017 en qualitat d’investigat d’un possible delicte de malversació. De fet, les citacions a proveïdors de la campanya pel referèndum s’havien iniciat al febrer però havien quedat aturades pel coronavirus.

Entrada 815
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Esdeveniments polítics
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí