20200810
10 agost 2020

El secretari general del Parlament publica les resolucions del Ple sense les parts prohibides pel Tribunal Constitucional

Vulneracions:El secretari general del Parlament Xavier Muro ordena publicar les resolucions aprovades al Ple sobre la monarquia sense les parts que considera contravenen les prohibicions del Tribunal Constitucional de reprovar la monarquia. Així, les resolucions aprovades pel Ple el 7 d’agost arran de la fugida del rei Joan Carles I als Emirats Àrabs es publiquen al Butlletí del Parlament sense alguns apartats com la reprovació de Felip VI o l’afirmació que la monarquia borbònica “ha estat i és un pilar cabdal de la persecució dels drets del poble català”.

Entrada 814
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí