20190925
25 setembre 2019

Els Mossos detenen un manifestant per la protesta al Parlament durant la investidura fallida de Puigdemont

Vulneracions:Els Mossos d’Esquadra detenen a Josant Valverde, un veí de Vilanova i la Geltrú, que es va manifestar davant del Parlament el 30 de gener de 2018 en suport a la investidura de Carles Puigdemont pels delictes de desordres públics, atemptat a l’autoritat i temptativa de furt. La seva advocada Sandra Soler, notifica que no se’l va identificar el dia de les mobilitzacions sinó més endavant a través d’un seguiment d’imatges que situen el detingut a les protestes davant el Parlament. El detingut va ser identificat durant les protestes convocades pels CDR en contra de la celebració del Consell de Ministres a la Llotja de Mar de Barcelona, el 21-D, és a dir, posteriorment als fets del 30-G. Va ser alliberat amb càrrecs l’endemà. El seu cas s’ha traslladat al Jutjat d’Instrucció número 8 de Barcelona, que és qui investiga els aldarulls del 30 de gener de 2018 davant el Parlament.

Entrada 673
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí