20190926
26 setembre 2019

Operació Judes: comencen a declarar els 7 detinguts

Vulneracions:Els CDR empresonats en el marc de l’Operació Judes comencen a declarar davant l’Audiència Nacional. Dos dels detinguts, Ferran Jolis i Jordi Ros, que només han tingut contacte amb un advocat d’ofici designat irregularment i amb qui els advocats d’Alerta Solidària no han pogut parlar, duen a terme unes declaracions incoherents i incriminatòries, que es filtren immediatament a la premsa. Posteriorment, ambdós presentaran querelles en relació a les seves detencions. A més, Jordi Ros assegurarà el 2021 que la seva declaració es va produir sota pressions i coaccions de la Guardia Civil.

Entrada 675
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí